Positiivisuutta vaihteeksi

Positiivisuutta vaihteeksi

Tähän blögi-kirjoitukseen (edelleen tässä kirjoitusmuodossa Lemmy-vainaan muistoksi) listaan vain positiivisuutta. Hyviä pieniä asioita, joita tänään on tapahtunut. Hetken miettimisen vaati, mutta onnistuipa sittenkin.

Paino-positiivisuutta

Aamupaino oli 96.0 kg. Totesin vaimolle “hauska tavata, näin kevyttä minää et ole koskaan ennen tavannutkaan”. Olin peilin kautta huomaavani, että hän tsekkasi takapuoltani. On se miesbärsse jäljellä vielä, kultaseni. Ainakin osa siitä.

Terveys-positiivisuutta

Aamun labrassa minusta valutettiin seitsemän tuubia verta, joka käy jo verenluovutuksesta. Siitä itsessään tulee jo pieni hyvä olo. Sen jälkeen sai nauttia ravintoa puolen vuorokauden paaston jälkeen. Koskaan aikaisemmin eivät kaupan smoothie ja banaani ole maistuneet niin hyvälle.

Sydänfilmin leposyke 52 bpm, joka on ihan kelpo lukema. Kiinnostaisi tietää, mitä verenpaineelle on kahdeksan kadonnutta painokiloa tehnyt. Kipuja ei ole ollut oikeastaan koko  päivänä. Syöpäni ei ole kehittänyt etäpesäkkeitä ja ennuste muutenkin hyvä, ainakin tässä vaiheessa.

Ravinto-positiivisuutta

Ruokaa olen muutenkin saanut alas tänään vähintäänkin kelvollisen määrän. Kaksi lämmintä ateriaa. Iltapalaksi hyvää teetä ja tummaa suklaata. Olen varovaisen toiveikas, että vaaka näyttää huomenna vähän isompaa lukemaa, kuin tänään.

Työ-positiivisuutta

Sain putsattua tikettijononi tyhjäksi ja selvittelin yhtä projektiin liittyvää juttua asiakkaan kanssa. Tavoitehan on palata vähintään lyhennetylle työpäivälle tai -viikolle kun hoito-ohjelma pyörähtää käyntiin.

Viihde-positiivisuutta

Löysin kirjastosta mainion Like-kustantamon George Lucas-bion, joka mukavasti täydensi aikaisempaa tietämystäni “Star Wars” -saagan synnytystuskista. Ehdin pelata “Arkham Originsia” puoli tuntia ilman että esikoinen oli kärttämässä “saanks mä iskä hoitaa seuraavan konnajoukon?” Luin Elinan blogia ja sain siitä voimaa.

Jotan odottamisen arvoista

Huomenna tapaan PT:n ja päästään speksaamaan liikuntaohjelmaa, sykealueita ja miettimään syömisiä.

Perjantaina pääsen VIHDOIN konsultaatioon ja viikonlopun jälkeen toivottavasti kemiallinen sodankäynti pääsee käyntiin.

Ohessa esimakua, mikä sinua odottaa, rakas viholliseni. Saarnan pitää mr Cool Motherf#cker himself: