Flower Power

Kukkaislasten aikaa on tässä vietetty. Valkotakit ovat käyttäneet jumalaista bradpitt-vartaloa jonkinlaisissa keskikaisissa pseudotieteellisissä menoissa. Jos olet “isossa talossa” päässyt osastolle ja opiaattipohjaisen kipulääkityksen päiväannoksesi on kuusinkertaistettu, tiedät mitä se  tekee kymmensormijärjestelmälle.  Olen siis keskittynyt lähinnä nukkumaan.

Rakas Perhe ™ piipahti eilen tuomassa somisteita iskää piristämään <3

3 thoughts on “Flower Power

  1. Löysin blogisi sattumalta blogit.fi-palvelun kautta, ja jumituin seuraamaan. Syöpä on paska sairaus (peräsuolisyöpä ihan kirjaimellisestikin). Pidän kirjoitustyylistäsi. Vakava sairaus on juttu, jota ei oikein ilman mustaa huumoria kestä, ei itse potilas eikä läheinen.

    Oman äidin huonosti erilaistuneelle rintasyövälle menettäneenä peukutan siis NET-diagnoosia ja sen perinteistä haiman adenokarsinoomadiagnoosia parempaa ennustetta. Tsempit sairaalaeloon! Jos oikein veetuttaa, niin mulla toimii silloin vaikkapa Turmion Kätilöiden musiikki. Sairaalaelo kun on tylsää. Been there, tosin eri syistä, vaikka mahan alueelle omatkin sairaalajaksot ovat keskittyneet.

    Täppään siis blogin seurantalistalle, ehdottomasti.

  2. Nöyriköimmät kiitokset täältä sairaalasänyn pohjalta – tämän saa säädettyä itse asiassa teeveetuoliksi Ennen kuin PT tulee linjoja pitkin – kiersin osaston brekun jälkeen 10 kertaa vastapäivään. Tulee melkein kilsa, antaa vähän käsitystä mittasuhteista! Punnertaa ei vielä uskalla mutta tänään pystyi liikkuessa hengittämään melkein normaalisti dr. Dreenin laiton jälkeen.

    Mikäs biisi Kätilöiltä PowerPlay -listalle laitetaan?

Comments are closed.