Työmaalla

Ensimmäinen haaste – kävele portaat Nalkalan toimiston kuudenteen kerrokseen -13 kiloa kevyempänä, miltä se tuntuu. Pakko tunnustaa, että 26 voipakettia vähemmän tietokonerepussa ei oleellisesti tee etenemistä vaikeammaksi. Perillä kutosen rapputasanteella syke 130 bpm jota voitaneen pitää siedettävänä.

Onkos tämä oikea toimisto?

Paras it-työpaikka joka minulla on koskaan ollut.

Tiesinhän minä, että uusia asiakkaita on tullut paljon ja uusia työntekijöitä, mutta ziisus! Sohvaryhmä ja pelinurkkaus korvattu pitkällä ruokapöydällä, vähintään kolmasosa naamoista uusia. Onneksi oli paljon tuttujakin, eikä hävetä sanoa että “melkein liikututti” se miten kiva tyyppejä oli nähdä. Onhan kotona oman perheen kanssa ollut kivaa, mutta hei, tarvitseehan mies elämäänsä muutakin. Esim nörttihumööriä!

Visiitti jäi valitettavan lyhyeksi. Teet toki juotiin ja toimistojuorut vaihdettiin. Tiesivät kertoa, että jonkinlainen Exodus alempiin kerroksiin on lähiaikoina tosiasia. Tila loppuu yksinkertaisesti kesken.

Teenjuonnin ja juoruamisen ohessa harrastin lähinnä HR-osastoa ja Kelaa varten tarvittavien lomakkeiden täyttelyä ja tulostelua. Kelalle on annettava propsit siitä, että ei nämä nykyiset lomakkeet NIIN kamalia ole, kuin joskus ennen vanhaan. Varmaan joku konsulttitoimisto on laskuttanut viisinollaisen summan tästäkin uudistuksesta. Silti byrokratialomakkeiden täyttely on ihan babyloniasta.

Dayum

Vasta hississä alaspäin tajusin, että tässähän olisi ollut mitä mainioin selfie-optio. Koska aikapaine oli jo päällä enkä pystynyt rynnäköimään takaisin kamerakännykkä leiskuen, pannaan fotostaattien sijasta terveiset kaikille – jos joku unohtui, antakee anteeksi: Eero, Pekka, Marjukka (onnea iloisen perheuutisen johdosta ja zeniä odotukseen), Big Toni, suurviisari Heikki (joka istuu nykyään minun paikallani, ansaitusti), Kujis, Heidi ja Saku. EDIT: Jussi ja Kristian!

Jos kävisi niin kummallisesti että joku teistä työviikon päätteeksi eksyisi ns. “kerholle”, nostakaa nyt minunkin kunniaksi yksi kierros.

1.2. olen rivissä, todennäköisesti etänä, koska – kuten todettiin – tilanpuute on akuutti ja sytojen ollessa päällä ei tunnu viisaalta tulla isoon avotoimistoon imemään teidän basillejanne 😉 Ja kahdeksas päivä helmikuuta tiedämme, sanoiko kasvain “kas vain!” vai kasvoiko se vain. Jos kasvoi, niin sitten me sen myrkytämme. Jos se raukkis antoi periksi: SNIP SNIP!

Still. I’m Back. (No, jossakin määrin ainakin)

Ja hei – sinä it-alan osaaja. Appelsiinilla on rekry päällä.

4 thoughts on “Työmaalla

  1. En mä vaan saa lisättyä tuota omaa biisiä tuohon listaan premistä huolimatta,toivottavasti kenenkäön korvat ei ala vuotaan verta tästä mutta mua tää biisi on kantanut ja kahden syövän yli,toivottavasti vielä tämänkin kerran:
    Arc enemy ja biisi on Nemesis!
    Kiitos jos jaksat tai hyväksyt tämän tuonne listaan =)

    1. Nyt täytyy sanoa että ollaan rajoilla. Mutta menköön, kerpele! Ei sitä energian puutteesta voi moittia. Eka kerran kun kuulin Arch Enemyn vokaalitoimitusta, meni melkein savet housuun 😀

      1. Älä nyt loukkaannu, mutta kun eka kerran kuulin, mä luulin että Klonkku lauloi 😀 Johtuu vaan minun rajoittuneisuudesta, oon enempi Classic Rock-ikäpolvea

Comments are closed.