Maailman Syöpäpäivä 4.2. 2018

Vuodesta 2005 alkaen on vietetty maailmanlaajuista syöpä-teemapäivää. Myös WHO:n tunnustamana teemapäivänä, helmikuun 4. päivänä, syöpäjärjestöt keskittyvät korjaamaan vääriä oletuksia syövästä tautina ja tuomaan esille parempaa syöpätietoutta, joka helpottaa sekä sivistystyötä tekevien toimijoiden työtä että syövän itse tai lähipiirissään kohdanneen ja kokevan arkea.

Mitä Syöpäläinen lupaa tuolloin tehdä?

2.-4.2. sisäänjätetyistä “Kallonen” -aiheisista webshop-tuotetilauksista lahjoitan oman komissioni suoraan “Pelastakaa Miehet”-keräykseen, siihen samaan jonka tavoite on se 10.000 eur. Mainittujen päivien ajaksi korotan komissiota, jonka jälkeen hinta lasketaan ennalleen. Keräyssivulle ilmestyy lahjoituksen yhteyteen tilauksesi viitenro, jotta näet siirron tapahtuneen. Muistathan kuitenkin että vaatteen ostohinnasta suurin osa menee Spreadshirtille.

Mitä sinä voit tehdä?

Jos laadukkaat “Kallonen” -printtipaidat, -hupparit ym eivät ole sinun juttusi, voit osallistua suoralla rahalahjoituksella esimerkiksi johonkin Syöpäsäätiön keräykseen tai tukemalla suoraan “paikallisosastoa,” esim Pirkanmaan  Syöpäyhdistystä.

Laitetaan yhdessä tälle taudille piste.

2 thoughts on “Maailman Syöpäpäivä 4.2. 2018

    1. Kiitos kiittämästä. Pienestä rahastahan tuossa kohdallani on kyse. Tahdon rohkaista kanssaihmisiäni, että sen yhden deluxe-latte-moccachinon hinnalla voit oikeasti auttaa kanssaihmistä.

Comments are closed.