Ensimmäinen työpäivä

Tapoihin ei kuulu bloggailla kesken työpäivän, mutta tämä on poikkeustilanne. Luettuasi pidemmälle lienet kanssani samaa mieltä, että joskus tämä voi olla perusteltua.

Vasemmalla keräysidean isä, Heikki Satomaa. Keräykseen osallistui koko posse, joita en valitettavasti kesken kiireisen työpäivän saanut ryhmäkuvaan.

Kolmisen tuntia olin tässä ehtinyt palautella vanhoja käytäntöjä mieleen. Ensin tuntui että “minen muista mittään, voe mahoton” mutta kummasti niitä tiedonjyviä alkaa palautua, yksi kerrallaan. Sekin helpotti, että organisaatiomuutoksen jäljiltä oli yksi varsin tuttu asiakas. Ja muistinko sanoa, että organisaatiomuutoksen lisäksi esimieskin vaihtui?

Samaten hissipöydällä työskentely oli juuri niin mukavaa kuin muistinkin. Sillä voi kiusata työkavereita. Pöytää nostaessani onnistuin nappaamaan vieruskaverini Tonin tietokoneesta nettipiuhan irti (sori!)

Niin eiköhän pyytämättä ja yllättäen Eero E. kävele viereen, pidä lyhyen muodollisen puheen ja kerro että poissaollessani porukka oli pannut hatun kiertämään työnimellä “F#CK THE KELA” ja ojensi minulle jotakin. Valkoisessa kirjekuoressa löytyi kuukauden Teysuno-syöpälääkeannoksen hinta.

Kirjoitin jo aikaisemminkin tähän samaiseen blogiin, että tämä on ollut paras it-alan työpaikkani. Ei siksi, että täältä saa vastikkeetonta tukea kun on elämässä haasteita, vaan siksi että Heikki “Suurviisari” Satomaa ideoi tällaisen keräyksen ja koko porukka lähti tähän mukaan.

Vielä kerran idean isälle sekä kaikille osallistuneille yhdessä ja erikseen – “KIITOS!”

Muistutus: Appelsiinille on vielä muutamia paikkoja auki myyjästä asiakastukeen.

2 thoughts on “Ensimmäinen työpäivä

Comments are closed.