El Action Pumpo

Jokunen hetki edellisesti päivityksestä vierähtänyt, sorit siitä. Hengissä ollaan kuitenkin vielä. Kireetä ja kiirettä on pitänyt ja kiireemmäksi muuttuu, kun vaimo palaa työelämään ensi viikolla ja nuorimmainen alkaa kulkea yksityisessä perhepäivähoitoringissä. Töissä kanssa omat juttunsa.

Mutta sitten syöpäuutisiin. Niitä on – ja ei ole. Viisaiden Onkologien Konklaavi nappasi Teysunon tosiaan yhteen kuuriin – tai olisivat he syöttäneet purkin jämät ja ostattaneet toisenkin, mutta minä olin sitä mieltä että etiäpäin.

Siksipä istun tällä hetkellä vaihteeksi Taysin RS2-osastolla ja tuommoinen metka pumpunpetkele sylkee kryptoniittia hihaan kaksi pussillista. Ensimmäisen pussin ajan pystyi tekemään töitäkin, mutta nyt alkaa päässä tuntua melko omituiselta. Jätetään siis duunit huomisemmaksi ja tehdään jotain hieman vähemmän keskittymistä vaatimista – eli blogataan.

Lääkäri kävi, ravitsemusterapeutti kävi ja sossu kävi, joten kyllä minusta huolta pidetään. Keskusteltiin ravitsemusterapeutin kanssa painostani – aamupaino 87kg, lähtöpaino 104kg. Alkaa olla vaikeuksia löytää housuja, jotka pysyvät jalassa eikä rahan löytäminen niiden ostamiseksikaan suoranaisesti helpottunut ole. Kirjoitti reseptin MCT-öljy-valmisteelle ja donasi vanhoja kunnon apteekin energiapommijuomia tuotenäytteinä mukaan, kiitos hänelle siitä. Tulevat varmasti käyttöön.

Ruoan annoskokoja voisi koettaa kasvattaa. Välipaloja puputan nyt jo koko ajan. Lisäksi suositus harkita ainakin kauran tuomisesta mukaan ruokavalioon, ehkä voileivät leikkeleineen ovat taas back. Riisihiutalepuuro iltapalana alkaa tulla koko perheellä ulos korvista ja pakko sanoa että olisihan se kiva itsekin välillä aamu- ja iltapalalla muutakin syödä.

Blogihiljaisuus johtuu pitkälti siitä, että ylimääräistä aikaa ja voimia ei isommin ole ollut. Arki ja työ, folks. Dreenisavotassa on ollut pientä taukoa, mutta eipä tämä fixikään täydellinen ole. Ei kestä hikoilua eikä ole imukykyinen, joten tarkkana saa olla. Tänään aamulla duuniin rientäessä oli hieman liikaa päällä ja lopputulema oli että fiksi oli työmaalle saavuttaessa jo puoliksi irti. Hätäpaikkaus haavurinteipillä, 1.5h töitä ja tukka suorana Taysiin, jossa sitten uusi kiinnike paikoilleen. Onneksi kuljetan näitä yleensä repussa mukanani.

Hoidot jatkuvat nyt tällä kryptoniitillä joka 21. päivä. Sen päälle kahtena päivänä Vepesid-nimistä myrkkyä 8 tablettia kerralla (!). Tätä kolme sykliä ja sitten kuvataan, onko kutsumaton vieras JUM#LAUTA VIHDOINKIN ottanut hienovaraisista vihjeistäni vaarin että “nyt olis korkee aika suksia hiiteen täältä!”

One thought on “El Action Pumpo

  1. Hei…asun Treella ja haiman netti maksametastaaseineen on ollut seurana kaiken kaikkiaan 2000 vuodesta asti. Jos päätät ottaa kauran takaisin kannattaa kokeile Utekramin violetissa paperipussissa olevaa gluteenitonta luomu kauraa tai ostaa suoraan tilalta Nokian suunnalta, jossa seurataan maaperän tasoa hyvinkin tarkkaan ja pakastetaan kauraa, josta saa puhdasta puuroa. Laita sitä MCT-öljyä sen puuron sekaan, mutta kannattaa lähteä teelusikallisesta liikkeelle. Entsyymit on kova sana. Kirpaisee lompakkoa, mutta luultavimmin kannattaa. Auttaa kehoa ruoan sulattamisessa ja ruoan hyväksi käyttämisessä. Löytyy mahdollisimman puhdasta tavaraa Puhdistamolla. Facebook ryhmään Freetoxaajat kannattaa liittyä, jos aikoo jotain tilata, niin saa – – – 20%.

Comments are closed.