Kontrolli taas

Henkäily oli sekä eilen että tänään työlästä. Afinotor päätettiin puolittaa kokeeksi. Tulin lisäksi Valssiin eli aluesairaalaan kontrollikuviin.

Pääsin melkein heti arviointiin. Vastaanottava tunnisti ja kertoi lukevansa blogia. Ei osannut sanoa mistä tunnisti. Molemmat olimme samaa mieltä että blogissa julkaistu naamakuva muistuttaa valitettavan vähän tätä nykyään sairauden ja kortisonin turvottamaa naamavärkkiäni…

Tarkkailuun melkein saman tien ja keuhkokuvaan. Ensin tahtoivat yöksi jäämään mutta ehdotukseni poistua röntgenin jälkeen kotiin yöksi ja palata aamulla varjoainekuvaan hyväksyttiin. Kotona omassa sängyssä nukkuu niin paljon paremmin. Kaikki lääkkeetkin kotona.

Hoito jälleen nopeaa ystävällistä ja ammattitaitoista. Osa hlöstöstä alkaa olla jo kuin vanhoja tuttuja. Hoitava lääkäri oli uusi tuttavuus, mutta sain vaikutelman että perusteellinen ja jämäkkä mies.

Välillä lapsettaa

“I’ve been a BAAAAD BUOIIII!”

Mikä lienee syynä, mutta olen ihastunut korviani myöten “Itse Ilkimys”-animaatioelokuviin. Kerrassaan loistavaa koko perheen viihdettä. Ääninäyttelijöistä erityisesti pääpahis-Grun nimiroolin vetävä Steve Carell on herkullinen. Protaganisteista paras on kolmososan ikääntynyt kasariteinitähti Benjamin Bratt. Ukko on niin diipillä kasaritripillä olkatoppauksineen ja moonwalkeineen, ettei mullettimiestä voi kuin rakastaa, pälvikaljusta huolimatta. Ja minionit ovat aina riemastuttavia.

“Ihmeperheen” kakkososaa odotan myös. Ja kolmas supersankarianimaatio “Megamind” ansaitsisi myös jatko-osan, en tosin tiedä mihin suuntaan tarinaa voisi viedä. Mukavaa, että Hollywood osaa tehdä nykyään sellaisia animaatioita, joita lapsikatsojan seurana oleva aikuinenkin voi nauttia. Laskelmoitua ehkä, mutta mitä väliä jos se toimii ja katsoja kokee saavansa rahoille vastinetta.

“Big Hero Six” ja “Wreck-It Ralph” tarjosivat kivaa viihdettä tällaselle vanhalle nörtillekin.