Countdown!

Puhelin pirahti jälleen Helsingistä. PET-kuvaus 8.8. ja leikkauspäivä keskiviikkona 22. elokuuta, kannattaa varautua että sairaalassa menee noin viikko. Reilu puoli vuotta menikin lääkelimbossa jossa ei tuntunut tapahtuvan mitään. Nyt sitten alkaa tuntua että pyörät alkavat pyöriä vähän turhankin hurjaa vauhtia. Eipä tilanne odottamalla parane tai kasvaimenperkele millään tavalla helpommin leikattavaksi muutu vaikka kuinka väistämätöntä lykkkäisi. Tulta munille mokomalle niin päästään elämässä etiäpäin!

Eli edessä kolme viikkoa vähemmän hyvin nukuttuja öitä – itseni tuntien, jännittäjätyyppi kun olen.

Toivottovasti tuo hell-e ymmärtäisi loppua huomattavasti ennen leikkausta, vaikka saman tien. Kävin polkemassa mielestäni ihan kevyen 25 km maantiepyörälenkin, lämpöhalvauksen oireet tuli siitäkin. Nyt täytyy jättää kuntoilut ihan kokonaan siiheksi että keli vähän viilenee, eihän tämmöisessä ole mitään järkeä.

3 thoughts on “Countdown!

 1. Hieno juttu, että järjestelmä toimii. Pidetäänhän sitä yhtenä maailmanparhaana terveydenhuoltojärjestelmänä.
  Nyt se on sitten kevytkuntoilu- ja massakausi. Syö, lepää, rentoudu hyvin ja siinä sivussa pidä päivärutiineista kiinni.
  Jännityksellä seuraan prosessia ja tuloksia. Itsekkin olen menossa PET-kuvaukseen.

  Jaksaa, jaksaa – periksi ei anneta.

 2. Hienoo! Odottaminen onkin kurjaa. Pitääkö tätä leikkausta varten käydä tarkistuttamassa hampaat? Ainakin kaikissa keinonivelleikkauksissa tarvitaan hammaslääkärin todistus. Suun bakteerit kun on kuulemma tosi ärjyjä. Ja vielä jos laittavat suuhun jotain … nukutusta varten joku putki, ehkä?

  Niijjasit iho. Ihon tarttis olla ehjä, et älä nyt ainakaan kaadu pyörällä.

  On se vaan “mielenkiintoista” näin sivustakin seurata. Joskus useamman kerrankin päivässä käyn kattomassa, että josko jotain uutta kuuluisi. Minun tapani muistaa on laittaa kädet ristiin.

 3. Mahtava juttu! Nyt on paras valmistautuminen että syöt ravitsevaa ruokaa ja lepäät.
  Odotus on kurjaa mutta odotus palkitaan, tsemppiä leikkaukseen.

Comments are closed.