Huh huh!

Viikon hiljaisuus johtui siitå että vietin sen viikon hussin teho-osastolla. Leikkauksen jälkeiset kivut olivat ennätyksellisen kovat, välillå huusin suoraa huutoa. Epiduraalin laittaminen auttoi vain rajallisesti. Ongelmaksi osoittautui kova opiaattien sietokykyni, tavallisen lääkkeet eivät meinanneet auttaa lainkaan. Tänään oli ensimmäisen kivuton päivä ja sain siirron tavallisellle osastolle.

Itse leikkaus meni paremmnin kuin odotimme. Koko kasvain saatiin pois eikä uusia verisuonia tarvinnut rakennella läheskään niin paljon kuin mihin oli varauduttu. En tiedä vielä jatkanko sytojen syöntiä vai kuinka. Suoli ja vatsa ovat alkaneet toimia normaalisti mikä on suuri helpotus.

Jatketaan toipumista 😉

46 thoughts on “Huh huh!

 1. Ihanaa kuulla! Jännä, miten paljon voi vieraan ihmisen puolesta toivoa ja jännittää 🙂 Todella hienoa, nyt peukut pystyyn että toipuminen sujuu mallikkaasti.

 2. Ihana kuulla hyviä uutisia! Täytyy tunnustaa, että olen käynyt välillä montakin kertaa päivässä katsomassa, onko uutta postausta tullut. Mutta hyväähän kannattaakin odottaa. 🙂 Tsemppiä toipumiseen, malta ottaa rauhallisesti niin kauan kun tarvitsee.

 3. Ave Maria ja kaikki muutkin henget! IHANIA UUTISIA! Alusta asti aavistin että tuo kaveri selviää tästä, vaikka välillä jo näytti epätoivoiselta. Ensi kesänä batmanpyöräily!

 4. Mahtavuutta!! Voimahalit sinne lasarettiin ja nyt äijä kuntoon!! 💪

 5. Onpa helpottavaa kuulla sinusta. Hienoa, että kaikki meni leikkauksessa hyvin. Kivut ollet varmasti kovat. Nyt onnea matkaan paranemiseen 💜 Lapset siellä odottavat isää kotiin… 😊ArjaA

 6. Hienoa!! Kyllä on viikko mennyt “jännätessä”. Isot onnet tästä toisesta mahdollisuudesta!!!!!

 7. Huhhuh kun täälläkin on jännitetty! Jossain vaiheessa pelkäsin jo pahinta. Kyllä on f5-nappi ollut kovilla, toimineeko enää ollenkaan. Tsemppiä jatkoon!!!

 8. Vau, ihana kuulla leikkauksen onnistumisesta! Ikäviä nuo kovat kivut, vähän tiedän niistä jotakin jarankkaa se on. Mutta onpa upeata että nyt voi toipuminen alkaa. Tutkivat varmasti tarkkaan pirulaisen ennen kuin päättävät jatkosta, ja antavat sinun toipua ensin. Lisää hyvää hoitoa, paljon voimia jatkoon !

 9. Hei Esa
  Ihanaa kuulla hyviä uutisia ja toipumisia sinne.
  Lämmin halaus sinne .
  Tervesin serkkusi Tuija ❤

 10. Huh helpotusta! Ihania uutisia, kyllä jännitti sinun puolestasi. Olen seurannut tarinaasi siitä saakka kun itse sain syöpädiagnoosin viime keväänä ja aikamoisia tilanteita olet joutunut kohtaamaan. Tänään juuri sytostaatteja saadessa mietin, mitä sinulle kuuluu ja kerroin saattajillenikin, miten odotan tietoa leikkauksen onnistumisesta sekä siitä, että leikkaus lopulta katsottiin mahdolliseksi vaikka ensin julistettiin leikkauskelvottomaksi. Uskomaton tarina. Paljon voimia toipumisen tielle!

 11. Voi kuinka hienoja uutisia! Siellä on mahtava tiimi takana ja sulla mieletön tahto toipumiseen! Tästä suunta on vain ylöspäin!

 12. Aivan upeata ja mahtavaa – loppujen lopuksi nopeastihan se meni vaikka oli iso operaatio!!! Ja että kaikki saatiin pois on ihan parasta – ajattele kuinka hilkulla oli ettei leikattu – oman aktiivisuutesi ansiota kokonaan! Meidän pitäisi tehdä jotain että kaikki pääsisivät, ei vain me jotka ollaan itse toimineet. Mutta nyt vaon nopeaa toipumista eteenkkn päin sinulle toivotan!

 13. Hienoa kuulla että leikkaus meni hyvin! Useaan otteeseen on tullut blogissa käytyä ja huokauksia on lähetetty yläkertaan. Toivotaan, että kivut hellittävät pian! Tsemppiä toipumiseen!

 14. Oi mahtavaa kerrassaan! Kaikkea parasta toipumiseen, veikeä kuva sinusta, elämää täynnä letkuineen päivineen:D

 15. Onnea uuteen elämääsi! Mahtavaa, että kaikki meni hyvin!

 16. Mahtava juttu,että leikkaus onnistui! Täälläkin on jännitetty ja odotettu tietoa 😊 nyt vaan sitten parasta mahdollista toipumista.
  Onnea myös huikeista kävijämääristä sivuilla, olen niitäkin seuraillut. Hieno blogi!

 17. Minäkin jännäsin millainen postaus tulee, vaikka luotinkin siihen että kaikki menee hyvin ja leikkaus onnistuu. Ja koko kasvain on saatu pois, hurraa!!
  Anna itsellesi aikaa toipua, tämä oli todella hyvä uutinen! 😅

 18. Ihan parhaita uutisia!! Nyt voi taas hengittää vähän rauhallisemmin..

 19. OMG! Mahtava kuulla nämä uutiset (paitsi se kivusta ulvominen). Tsemppiä toipumiseen.

 20. Ihanaa että leikkaus sujui noin hyvin.
  Ikävää tietenkin että on ollut kovia kipuja mutta tuosta se toipuminen varmasti alkaa nopeasti 😊

 21. Hienoa!!! Sieltä nyt ukko uuteen nousuun! Kaikkea hyvää eteenkin päin sinulle ja koko perheellesi.

 22. Kuten huomaat; sinua on odotettu ja sinusta ollaan oltu huolissaan 😉 Hienoa että leikkaus meni hyvin ja kuten sanottu; nyt alkaa toipuminen <3

 23. Jee, hienoa kuulla että leikkaus onnistui ja vielä odotettua paremmin! Nyt sitten toipumista ja kohti parempaa huomista! Wohooo!!!

 24. Vau! Mulla on koko ajan blogisi auki ja useamman kerran päivässä olen käynyt päivittämässä, että joko jotain kuuluu…. ajatella, miten ihanaa on hetken päästä, kun voit herätä tavalliseen, arkiseen, tylsään aamuun ja elämä on raiteillaan. Koettelemusten jälkeen sitä osaa arvostaa.

 25. Mahtaa, että kasvain saatiin pois. Leikkuutiimi on kakkunsa ansainnut 🙂 Ikävä kuulla kivuistasi, mutta onneksi nyt menee jo paremmin. Jännitin ja kävin kurkkimassa joka päivä tänne blogiin.

 26. Ihanaa kuulla hyviä uutisia sinusta, jo pitkään odotettukin. Nyt päivä kerrallaan toipumista.

 27. Ihan mahtavaa! Paljon voimia ja tsemppiä leikkauksesta toipumiseen.

 28. Hienoja uutisia, pikaista toipumista leikkauksesta! Kyllä se elämä vaan voittaa.

 29. Olet superihminen! Tsemppiä toipumiseen! Kyllä on nykyaikainen lääketiede ihmeellistä.

  1. Kaukana sellaisesta – hyväonninen korkeintaan. Onninen siksi että satuin yleensä näkemään artikkelin HUS:n onnistuneista verisuonikasvainten poistoista ja siitä että vaimoni on niin vahva ihminen että on jaksanut seistä rinnallani ja pyörittää arkea käytännössä yksin sairauteni ajan.

Comments are closed.