Kotihoidossa

Kela-taksilla huristeltiin eilen kotio ja nyt yritetään sopeutua taas arkeen. Voimat on vielä aika vähissä ja ajoittain tulee huimauskohtauksia, en tiedä johtuvatko alhaisesta verenpaineesta vai mistä. Vaaka näyttää 88 kg eli melko tarkkaan kuusi kiloa vähemmän kuin ennen leikkausta. Yritän toki syödä niin paljon kuin jaksan ja heittelen sekaan apteekin lisäravinteita.

Yksi arkiongelmakin tuli- miten vien nuorimmaisen päivähoitoon, kun mitään kahta kiloa painavanpaa ei saisi nostella. Onneksi meidän 10-vuotias esikoinen on sen verran riski, että jaksaa nostella ja kuljetella pienintä veljeään ongelmitta.

Kipuklinikalle odottelen kutsua. CT-kuvat voidaan kuulemma ottaa aikaisintaan 4 vkoa leikkauksesta, koska sitä ennen leikkausturvotus häiritsee kuvantamista, joten sitäkin joutuu nyt hetken odottelemaan. Ja toivomaan parasta.

Ja kaikista suurin ongelma: Pleikka nelosen “Arkham Knightissa” on ilmeisesti bugi. Olen juuttunut tosi ärsyttävään paikkaan eikä Batmobilenn kaukokutsu jostain syystä toimi! No, jos tämä ei ratkea, onneksi uusin “Tomb Raider”-peli ilmestyy 14.9. 🙂

Se jäi mainitsematta että viikon kuluttua alkaa opiaattien alasajo, 10mg viikkovauhdilla. Eli kolmisen kk siihen menisi.

3 thoughts on “Kotihoidossa

  1. Mukava lukea, että olet päässyt kotiin toipumaan. Kaikenlaisella rauhallisuudella pitää toipumista jatkaa ja kuntoa kohottaa. Nythän sulla ei ole mihinkään kiire, joten nautinta-aikaa on riittämiin. Hommaa varmaan riittää sitten kun olet toipunut järjestelmän vastuulliseksi komponentiksi niin kotona kuin duunissakin.
    Tässähän ei voi muuta toivotella kuin kiireetöntä toipumista ja kipulääkkeiden alasajoa <o.

  2. Nyt jo kotona, hienoa! Kyllä ihmeen nopeaan olet toipunut isosta urakasta. Kaikkea hyvää tästä eteenkin päin!

  3. Hieno juttu että olet kotiutunut! Kovasti toivomme pikaista toipumista!

Comments are closed.