Team Syöpäläinen

Olen ollut onnekas, sillä olen saanut runsaasti apua heti omasta syöpädiagnoosista lähtien. Melko pian sen jälkeen kun olin itselleni asettanut tämän kolmoishaasteen (“parane”, “pyöräile”, “tee jotain hyvää”) tajusin, etten selviä kaikesta yksin.

Onni jatkoi potkimistaan, sillä ensin yksi kaveri ilmottautui vapaaehtoiseksi. Pian toinen. Blogi toi hankkeelle vähän näkyvyyttä jolloin oli helpompi houkutella mukaan kolmas ja neljäs. Aamulehden juttu “räjäytti pankin”, aloin saada yhteydenottoja ulkopuolisiltakin.

Mitään sen kummempia pääsyvaatimuksia en asettanut. Motivoitunut, hyvä ihminen joka ei pelkää vapaaehtoistyötä ja osaa pyöräillä maantiepyörällä tai cyclocrossilla.

Esittelen nämä poikkeukselliset ihmiset jokaisen omalla sivullaan TEAM SYÖPÄLÄINEN-valikossa. Tiimi on myös ikä- ja terveysprofiileiltaan vaihtelevaa. Meitä on aktiivisen syövän kanssa paraikaa kamppailevia, yhden syövän voittaneita, saman syövän kahdesti kampittanut, kaksi syöpää selättänyt sekä loput paremman ilmaisun puutteessa terveitä.

Myös pyöräilyhistoriamme vaihtelee.