Team Syöpäläinen – Henna Kettunen

Team Syöpäläinen – Henna Kettunen

Kuka olen:

33-vuotias perintäneuvottelija ja  kahden lapsen äiti Lempälästä. Perheeseen kuuluu myös tiimiin lupautunut Jari sekä kaksi koiraa. Jokunen vuosi sitten tuli innostuttua liikunnasta hieman enemmän ja tätä nykyä lempipuuhiin kuuluvat sohvalla makoilun lisäksi koirien kanssa ulkoilu, kuntosali, pyöräily, uinti ja Syöpäläisenkin testaama crossing. Niin ja syöminen! Se on mun heikkous. Siitä mää tykkään.

 Pari kesää kiersin “mummofillarilla” Lempäälän sorateitä oman kotipitäjän maisemia ihaillen ja samalla paikallishistoriasta kiinnostuen. Viime kesänä matka taittui itseäni hieman iäkkäämmän retkipyörän (Kulkuri10, vm-80) kyydissä. Nyt tulevaa kesää varten on hankittu Bianchi Via Nirone 7 C2C, jonka kanssa olemme trainerin päällä koettaneet tutustua toisiimme.

Fiiliksen merkitys

Kesällä 2017 tuli startattua kahdessa lyhyen matkan triathlonkisassa ja nälkä jäi! Se fiilis mikä näissä kilpailuissa kilpailijoiden kesken vallitsi oli aivan mieletön. Sitä hyvää mieltä ja tsemppiä uskon pystyväni itsestäni antamaan myös tässä Team Syöpäläinen -projektissa. Tärkeintä ei ole voittaminen (paitsi sen syöpä-perk***n kukistaminen) eikä itsensä ainainen ylittäminen. Tärkeintä on pitää yllä hyvää fiilistä ja taistella positiivisessa hengessä!

Miksi mukana?

Haluan olla tsemppaamassa Esaa ja muita pääsemään perille. Oli se sitten maali Pirkan Pyöräilyssä  tai syövän kukistaminen. Tänä syksynä ja talvena on omassa tuttavapiirissä useampi ihminen sairastunut syöpään. Jokainen uutinen on tuntunut ihan mielettömän pahalta. Omalla äidilläni on ollut syöpä muutama vuosi sitten. Niin epäreilua, heille jokaiselle.
Kun Esa kysyi lähtisimmekö tähän mukaan niin ensin meinasin, ettei minun “hanurini” kestä moista pyörälenkkiä vielä tulevana kesänä. Sitten mietin uudelleen. Kaveri sairastaa syöpää ja hän haluaa tehdä tämän. Päätin unohtaa oman takapuoleni ja sen mahdolliset hiertymät. Olen mukana! Supersankari-identiteetti on vielä hieman hakusessa. Heittäytymiskykyä kyllä löytyy joten nähtäväksi jää.