Team Syöpäläinen – Johanna Siuro

Team Syöpäläinen – Johanna Siuro

Minä:

Johanna siuro (kuva: Iltalehti)

Olen 34-vuotias työelämäpalveluiden suunnittelija (Hämeen ammattikorkeakoulu Oy) Tampereelta. Kevääseen 2017 asti olen ollut aktiiviurheilija ja pelannut n. 20 vuotta kestäneen lentopallourani aikana niin Suomen kuin Ruotsin pääsarjoissa sekä Meksikon yliopistosarjaa. Koulutukseltani olen tradenomi ja tällä hetkellä yritän myös viedä loppuun ylemmän ammattikorkeakoulun opintojani.

Kesällä 2017 elämäni muuttui radikaalisti, kun minulla todettiin heinäkuun puolivälissä pahalaatuinen aivokasvain. Kasvain leikattiin viikon sisällä diagnoosista. Onnistuneen operaation jälkeen valitettavasti todettiin, että kyseessä oli pahin mahdollinen, niin sanottu 4. asteen aivokasvain, glioblastooma.

Huono säkä, mutta en periaatteeni mukaisesti jäänyt murehtimaan sellaista asiaa, jolle en voinut mitään. Sen sijaan päätin keskittyä omaan osuuteeni toipumisessa; positiiviseen energiaan ja omaan hyvinvointiin. Minulle tämä tarkoittaa liikkumista jaksamisen sallimissa rajoissa ja aktiivista sosiaalista elämää läheisten ja ystävien kanssa.

Johanna Pirkan Pyöräilyssä

Miksi haluan olla mukana:

Näin Valkeakosken Sanomissa jutun Esasta ja hänen tempauksestaan. Ajattelin välittömästi, että “tässä minun on oltava mukana”. Yhdistyihän tempauksessa minulle kolme tuttua juttua:

  1. Syöpä ja sitä vastaan taistelu
  2. Pyöräily
  3. Supersankariasenne

Viimeaikaisista murheista huolimatta tällaiset ryhmät tuovat uusia hienoja tuttavuuksia ja elämyksiä mukanaan. Näitä mahdollisuuksia ei voi silloin sivuuttaa.


Hahmo:

Superman/woman

Kalusto:

custom-made, tarkemmat tiedot pyörän rakentajalta lähiaikoina