Team Syöpäläinen – Teemu Hyvärinen

Team Syöpäläinen – Teemu Hyvärinen

Kuka

Olen Teemu Hyvärinen Jyväskylästä, 42-vuotias järjestelmäinsinööri Puolustusvoimissa. Perheeseen kuuluu vaimon lisäksi kaksi poikaa, Ilari 7v ja Valtteri 2v.

Lajiportfoliosta löytyi ennen kestävyysurheilua puolitriathlonista yleisurheiluun ja ihan pelkkään maantiepyöräilyynkiin. Innostuin aikoinaan triathlon-harjoittelusta parantaakseni kuntoani ja löytääkseni keinoja sekä motivaatiota painonhallintaan. Ehdin jo innostua yleisurheilusta, mutta se toi valitettavasti mukanaan valikoidun joukon rasitusvammoja.

Olen tuntenut Esan pitkään, vaimot sattuvat olemaan läheisiä kavereita. Kuulin ikävän uutisen vuoden 2017 loppupuolella ja tuolloin tuli tunne, että elämä on kyllä välillä niin epäreilua. (näinpä se tuppaa olemaan-latojan huomautus)
Kuten moni muukin tiimiläinen on maininnut, hankkeeseen mukaan lähteminen sai miettimään mikä elämässä onkaan tärkeätä ja mikä ei. Kun Esa pyysi mukaan tiimiin, ei tarvinnut kahdesti miettiä. Mukana ollaan ja täysillä tuetaan!

Kalusto

Onneksi vanha kunnon “Scarlett” (jokainenhan on nimennyt kulkupelinsä, onhan?) löytyi varastosta täydessä iskussa. Pyörä on peruja triathlon-harrastuksesta, se on “maantiepyörä-asetuksissa” ilman ylimääräisiä aerotankoja sun muita virtaviivaisia härpättimiä.
Kevythän se on, täytyy sanoa että tulee joka kerta tunne, että pyörällä olisi potentiaalia vaikka mihin.. mutta kuljettajassa on vielä vähän parannettavaa.

Hahmo

Olen vaikkapa Sentry. Värit käyvät hienosti yhteen Scarlett-pyörän kanssa ja Sentryllä on kuulemma mahtavasti voimia, monen räjähtävän auringon verran.