Kohti Joulua

“Kiitävi aika, vierähtävät vuodet…”

Joulu tuli minun lapsuudessani pikkuhiljaa jollotellen. Nykyään Santa Claus tuntuu tulevan X-1 -raketilla, vuosi vuodelta aikaisemmin, aina isompaa tavaramäärää mukanaan roudaten. Jokainen toki viettää jouluaan omien perinteiden mukaan. Kuitenkin katsellessa kauppakeskusten hektistä laatikkorallia ei voi välttyä ajatukselta, että ihmisiltä tuntuu hukkuneen joulun perusajatus – joka ainakin minulle on pysähtyminen ja hiljentyminen edes hetkeksi. Kokoontuminen perheen ja rakkaiden kanssa yhteisen pöydän ääreen jakamaan positiivisuutta ja elämäniloa.

Aikamme täällä on kuitenkin rajallinen, miksi emme nauttisi siitä täysin rinnoin, joka päivä?

Syöpäläinen.fi hiljentyy pikkuhiljaa kohti joulua. Paljon on meilläkin vielä valmistelut kesken. Ja se mummolakäyntiä varten pakattavan tavaran määrä, voi VELJET!

Haluan kiittää kaikkia teitä, jotka omalla tsemppauksellanne olette osoittaneet tukenne minulle ja perheelleni tänä haastavana aikana, erityisesti niinä huonompinakin päivinä. Lupaan että teen oman osani taistelussani ja olen varma että minua hoitavat tekevät sen myös. Lätkässä sanotaan että “yleisö on kuudes kenttäpelaaja” ja se pitää tässäkin paikkansa.

Oheistan muutaman tunnelmakuvan Suomen Lapin Kilpisjärveltä tuomaan joulun tunnelmaa tänne (ainakin tällä hetkellä) vesisateiseen etelä-Suomeen.

Oikein Lämmintä ja Rauhallista Joulua Sinulle ja läheisillesi!

PS Muistathan Hyväntekeväisyys Crossing-tunnin 8.1. 2018  klo 18-19. Lippu 10eur, joka tiliöidään lyhentämättömänä Syöpäsäätiön Pelastakaa Miehet-keräykseen (kives- ja eturauhassyöpätutkimukseen)

AdventureByDesign

kuvaajat: Elina ja Gareth Hutton

[soliloquy id=”1040″]