Vieraskynäilyä

Suomen syöpäpotilaat ry lähestyi minua jokin aika sitten pyynnöllä “vieraskynäblogi”-kirjoituksesta. Aiheeksi määriteltiin “Terveisiä työelämästä”. Olin tietenkin todella otettu. Tavallisin kirjallinen tuote, jota minulta pyydetään on ostoslista ruokakauppaan.

Silmäilin muiden kirjottajien tekstejä läpi ja taso vaikutti todella korkealta. Hieman hirvittikin jopa. “Kaikki muut kirjoittajat naisia” taisi olla se lopullinen ratkaiseva tekijä. Pitäähän jonkun yrittää kakslahkeisten kyseenlaista kunniaa edes yrittää puolustaa.

Kyseisen kirjoituksen löydät >>> täältä. Toivottavasti viihdyttäviä lukuhetkiä.

Muistathan Maailman Syöpäpäivän 4.2. ja sen erikoistarjoukset webshopissa. Lahjoitan 2.-4.2. tehdyistä “Kallonen” -tuotetilauksista oman osuuteni suoraan nimikkokeräykseemme.