Mainostulot hyvään tarkoitukseen

Tarkkaavainen lukija onkin saattanut panna merkille, että Syöpäläinen on päästänyt käärmeen luikertelemaan paratisiin. Aikaisemmin mainosvapaana vyöhykkeenä pidetty blogi on saanut sisällökseen myös Googlen AdSense-mainosohjelman mainoksia. Tälle on syynsä. Alunperin olin suunnitellut kattavani klikkaustuloilla blogin kiinteitä kuluja. Löysin kuitenkin näille lanteille paremman kohteen – Brother Christmas. Tämä hieman kiistanalainenkin hahmo oli Helsingin Sanomien toimittajien hampaissa jonkin aikaa sitten kuittiepäselvyyksien takia. Kirjanpidon epäselvyydet on nyt selvitelty ja hyväntekeväisyystyö voi nyt jatkua.

Jouluveljen tempauksilla on kuitenkin tehty enemmän hyvää kuin hallaa, joten täten sitoudun lahjoittamaan AdSense-ohjelman poikiman revenuen lyhentämättömänä BC:n parhaaksi katsomiin hyväntekeväisyyshankkeisiin.

“Kun lukija mainosta klikauttaa, ropo jouluveljelle kilahtaa!”

LAHJOITA  TEKSTIVIESTILLÄ

Lahjoita 10e, Lähetä tekstiviesti BC10 numeroon 16499
Lahjoita 20e, Lähetä tekstiviesti BC20 numeroon 16499

Lahjoita 50e, Lähetä tekstiviesti BC50 numeroon 16499

5 thoughts on “Mainostulot hyvään tarkoitukseen

 1. Brother Christmas on huono kohde. Se että hän (kännissä?) kirjoitteli nettiin että tässä on tarkoitus kerätä rahaa itselle eikä antaa kevareille, paljasti hänen todellisen luonteensa ja motiivinsa. Ehkä hän on joitakin ihmisiä voinut auttaa mutta hän on tehnyt sen LAHJOITTAJIEN rahoilla, ei omillaan. Mihin sitten osa rahoista on mennyt, sitä en käy tässä edes arvailemaan. Mutta toki saat antaa klikkaustulosi mihin haluat, ihmettelen vaan.

  1. On mahdollista että kaverin sanomisista ja tekemisistä löytyy harkitsemattomuuksia. Toisaalta hän tekee hyvää sellaisilla alueilla joita kukaan muu ei vaivaudu noteeraamaan.

   Ja trafiikin jatkuvasti kasvavasta määrästä nyt puhutaan aika pienistä rahavirroista.

 2. Olen itse pitänyt blogia jo kohta 10 vuotta. Aluksi mainosten näyttäminen tuntui vieraalta, mutta nyt olen suostunut niihin. Minun lukijamäärilläni tuloja ei kerry juuri nimeksikään.

  Aioin kirjoittaa tähän, ettei blogissasi mitään mainoksia näy. Sitten kävin katsomassa oman blogini, kas kummaa, ei näy sielläkään. Sitten kävin katsomassa molemmat kännykällä – ja siellä näkyy kummassakin blogissa. Mikä siis syynä, että PÖYTÄKONEENI ei enää näytä mainoksia. “Joku” on tainnut laittaa jonkun eston?

  1. Vaikea sanoa mikä syynä. AdBlocker lisäosa selaimessa kenties. Ja vaikka trafiikkia blogissa jonniin verran onkin niin aika vaatimattomia nämä mainostulot ovat

Comments are closed.