Team Syöpäläinen – Marko Kauppinen

Team Syöpäläinen – Marko Kauppinen

Kuka olen:

56-vuotias ”tavallinen vakosamettihousuinen mies” Tampereelta. Ihan tavallinen peruskuntoilija ilman mitään urheilijataustaa. Koulutukseltani ole tradenomi (YAMK) ja ammatiltani tieto- ja viestintäteknologian asiantuntija. Toimenkuvani vaihtelee perinteisen käyttäjätuen ja tietoverkon infrastruktuurin ylläpitämisen välillä.

Olen tuntenut Esan (paremmin tunnettu lempinimellä “Jopi” sukelluspiireissä) varmaan kymmenkunta vuotta sukelluspiirien kautta. Osallistuin viime vuonna Team Rynkebyn Tampereen joukkueessa hyväntekeväisyyspyöräilyyn Tampereelta Pariisiin, pienten syöpälasten puolesta. Sittemmin pyöräily on jäänyt hieman taka-alalle ja se on harmittanut. Kun kuulin Jopin aikeesta osallistua Pirkan Pyöräilyyn, niin minussa heräsi lähes välittömästi ajatus mukaan lähtemisestä. Onneksi Jopi kysyi minua mukaan porukkaan ja tässä sitä sitten ollaan.

Kuntoa kohennetaan tässä vaiheessa mm. pitkillä kävelylenkeillä ja kuntopyörää polkemalla. Suksetkin pitäisi kaivaa esiin ja lähteä sivakoimaan. Retkiluistelu Tohlopilla ja Näsijärvellä on lähellä sydäntäni, mutta kun Nässykin nyt ensin jäätyisi kunnolla.

Kalusto:

Kalusto on muuttunut ja kuvassa näkyvä keltainen Rynkeby pyörä matkaa Pariisiin tänäkin vuonna, mutta uuden omistaja voimin. Pyöränä minulla on vanha uskollinen Bianchini muutaman vuoden takaa, malliltaan Bianchi Infinito C2C Campagnolo Athena, kiekkoina Shimano Dura-Ace C24.

Supersankari:

Niin ja se supersankari. Tässä kunnossa varmaankin Möykky Ihmenelosista, mutta jos kuntoilu ja oikea ruokavalio tuottavat tulosta, niin Möykky ei ole enää mukana. En siis suoraan sanottuna tiedä mikä supersankari olisin, mutta varmaankin Iron Man (sitten meillä on kaksi Iron Mania lat.huom)