Tukijat

Tukijat

Syöpäläistä tukemassa:

CrossingPiippokeskusCrossing Piippokeskus. Crossing on erinomainen liikuntamuoto kunnon kohottamiseen niin aloittelijalle kuin jo kokeneemmallekin treenaajalle. Mukavaa vaihtelua kammen pyörittämiselle.
Lue: Syöpäläinen Crossing-tunnilla

 

Salipiste Lempäälä. Siisti ja nykyaikainen kuntosali Lempäälän keskustassa.

Lue: Personal Trainereita ja Vaaleanpunaisia Kuulia

 

Signature.fi

Signature BianchiSuomen Nopein Pyöräliike lahjoitti “pyytämättä ja yllättäen” Syöpäläiselle hiilikuiturunkoisen Bianchi-maantiepyörän Pirkkan Pyöräilyä varten. Huomioiden tämän lämminverisen yli kiloa kevyemmän painon sekä kuskin kutistumisen n. 12 kiloa olen varovaisen toiveikas, että ensi kesänä ylämäet pistävät puuskuttamaan vähemmän.

Olen Samulle ja kumppaneille tästä ikuisesti ja nöyrästi kiitollinen ja toivon että osoittaudun tämän lämminverisen ratsun arvoiseksi. Saattaa kuulostaa siirapilta, mutta kun on aina haaveillut kuiturunkoisesta fillarista ja sitten saa sellaisen sopivasti joulun alla, niin herkistäähän se mieltä. Ihan kiva ettei syöpä jäänyt ainoaksi joululahjaksi 😀

Team Syöpäläinen

Vaikka DC Comicsin Batman työskentelee aina yksin, “there’s no I in a team.” Olemme kaikessa hiljaisuudessa koonneet hyvin erilaisia pyöräilijöitä mukaan tähän hankkeeseen. Heidät esitellään tässä osiossa myöhemmin keväällä “TIIMI-valikosta”.